Partnere

Bidra til å skape noe helt magisk

Humlens have har som mål å tette et stort hull, nemlig tilbudet om gode ferieopplevelser for barn og unge med autismespekterdiagnose.

Når sommerskoler, fotballskoler og andre aktiviteter begynner i ferien er det en gjeng som står igjen uten gode tilbud. Vi skal skape de opplevelsene. I trygge og fine omgivelser kan man både få prøvd seg på nye aktiviteter, lekt og slappet av. Å finne og finne ut av nye venner er vanskeligere for denne gruppen enn for andre. Vårt mål er å skape sosial mestring mens man har det gøy.

Til dette trenger vi din hjelp.

Vi kontakter ditt selskap fordi du har noe som kan hjelpe oss med å lykkes med å skape en summende humlehave full av glede og nye vennskap. Vi har også noe å tilby tilbake til ditt selskap.

Spons et barn med trygge voksne

Det kan kjennes litt underlig å gi sponsorpenger til driftsmidler. Det er mange ting og aktiviteter vi trenger hjelp med, men den viktigste tingen vi kan gi er nok kompetente voksne per barn.

Der en normal fotballskole kan være to ufaglærte per 20 barn, trenger vi ofte to voksne spesialpedagoger på en gruppe på 2-4 barn. I noen tilfelle trenger vi to kompetente voksne per barn. Og vi trenger det døgnet rundt.

Det sier seg selv at det er en kostbar affære. Derfor er nok voksne noe av det beste dere kan være med å gi barna.

Er det vanskelig å være med penger til drift, kan vi gjerne diskutere om du kan avgi kompetente voksne? Kanskje noen på HR-avdelingen trenger mer kunnskap om hvordan autister fungerer? Har du en kokk eller sjåfør å avse når det er stille på kontoret? Kanskje har du personlige trenere som også vil kunne selge seg på at de har peiling på å aktivisere utviklingshemmede? Kom til oss og så tar vi praten!

Spons et trygt og inspirerende sted

Humlens have arrangerer feriekoloni ved å leie leirskoler og folkehøyskoler på tidspunkt der det ellers er mindre aktivitet enn vanlig. De har ofte mange gode aktiviteter og personell. Men kanskje like viktig – de har mange rom. Våre barn kommer med behov for å kunne trekke seg tilbake. Vil du bidra med støtte til leie av lokaler er det et avgjørende bidrag for å skape den beste feriekolonien.

Ting vi trenger

Kjøretøy. Vi skal frakte både barn og ting trygt.
Bager/små kofferter. De skal både inneholde utstyr de får ved ankomst, og ikke minst en drøss minner når de drar.
Mat, frukt og drikke (og litt godteri). Vi er 8-10 barn og unge i 4-5 dager fordelt på tre uker gjennom sommeren.
Aktiviteter. Årets feriekoloni er på Risøya ved Tvedestrand/Lyngør. Vi har mange morsomme aktiviteter på stedet, men vi hører gjerne om du har en utflukt som passer til barn i området.
Trykk. Trykk av T-skjorter, diplomer og andre premier og minner.
Laminering. Stort sett alt vi gjør av trykket materiell trenger vi lamineringsmaskin til.
Forsikring. Hvert enkelt barn må forsikres for oppholdet.
Nettbrett. En del kommunikasjon og lek foregår på nettbrett, og vi trenger 4-5 nettbrett. Aller helst iPad da alle apper vi trenger er støttet.
Redningsvester og annet sikkerhetsutstyr for nærhet til vann. Risøya har til utlån, men disse barna trenger gjerne spesialtilpasning. Er det noe de mestrer i det utstyret, så er det fint å kunne ta med hjem og fortsette med samme tryggheten hjemme.

Vil du og din bedrift hjelpe humlene å fly, ring Pål på 99218310 eller send e-post.